Skip to main content

Geaccrediteerde cursussen verzorgd door Motivations Inc

BEKIJK CURSUSSEN

Artros Healthfocus is de aanbieder voor de Nederlandse markt van geaccrediteerde cursussen voor fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en atletiektrainers verzorgd door Motivations Inc, de internationale CEU-aanbieder voor medische revalidatieprofessionals.

De link op deze site brengt u naar het Engelstalige platform waar alle cursussen beschreven worden en waar u zich aan kunt melden voor een specifieke cursus van uw keuze. De CEU’s (punten voor de gevolgde cursus) worden bij afsluiting door middel van een bewijs van deelname aan u gemaild. Het toevoegen van de punten voor fysiotherapeuten kan aangevraagd worden na afsluiting van de cursus bij mijnkngf.

Permanente educatie bij Artros Healthfocus is een must, een voorrecht en een spannende reis:

  • Een must om het werkveld bij te houden.
  • Een voorrecht om opgedane kennis te kunnen gebruiken om uw zorg voor uw cliënten te verbeteren.
  • Een spannende reis om samen met collega’s van over de hele wereld de praktijk te verdiepen en de leerstof onder de knie te krijgen onder begeleiding van internationaal erkende docenten/instructeurs.

Al onze cursussen zijn geaccrediteerd door de APTA / AOTA / ASHA / NATA en kunnen worden gebruikt voor accreditatiepunten om aan de eisen voor permanente educatie van uw beroep te voldoen.

Vergroot je kennis en meld je vandaag nog aan!

Artros Healthfocus is een erkend leerbedrijf van de opleiding Fysiotherapie aan de Saxion Hogeschool